Primaria comunei Chirnogeni:

Str. Primariei nr. 16 bis, cp. 907050

Telefon: +40/241/854480

Fax: +40/241/854545

 
Acces rapid:

- Prefectura judetului Constanta

- Consiliul Judetean Constanta

- Presedintia Romaniei

- Guvernul Romaniei

- Senatul Romaniei

- Camera Deputatilor

 

 

 
 

Accesul liber la informatie este un drept al fiecarui cetatean, reglementat prin Constitutie. Tehnologia ne ajuta acum sa fim mai aproape de locuitorii pe care trebuie sa ii deservim si cred ca prin acest site vom reusi sa imbunatatim relatia dintre administratie si cetatean ...

 

primar Gheorghe MANTA


In toate cele trei sate componente ale comunei Chirnogeni exista camine culturale functionabile, unde, periodic, sunt organizate activitati culturale in special vara. In centrul de comuna functioneaza o biblioteca cu un fond de carte de 4.000 de volume, fiecare din celelalte doua localitati avand o asemenea biblioteca. Sumele incasate din activitatile desfasurate la caminele culturale sunt, in mod cert, insuficiente pentru a ridica nivelul acestora.

 

 

     In localitatea Chirnogeni functioneaza un Dispensar Medical Uman ce are in componenta sa un cabinet al medicului de familie, un cabinet stomatologic si un cabinet farmaceutic. In localitatea Plopeni exista un Dispensar Medical Uman ce are in componenta un cabinet al medicului de familie si un cabinet farmaceutic. In localitatea Credinta exista un punct sanitar.

     Pe raza comunei Chirnogeni se afla 6 institutii de invatamant, din care 3 gradinite. Astfel, locuitorii din Chirnogeni beneficiaza de o scoala de arte si meserii si de o gradinita cu orar normal. In Plopeni exista o scoala cu clasele I VIII si o gradinita cu orar normal, iar in Credinta este o scoala cu clasele I IV. Sistemul educational insumeaza 23 de sali de clasa si cabinete scolare si 2 laboratoare scolare.

 

Mai multe detalii poti afla din Strategia de Dezvoltare a Comunei (format.pdf)

 

 

| Acasa | Localizare | Populatie | Istoric | Economie | Patrimoniu | Cont@ct |

.: vizualizare optima: 1024/768 px, IE6 sau Firefox2, flash, .pdf reader :.

2011 Primaria comunei Chirnogeni.
   v2.0   Toate drepturile rezervate.
  .: un produs SAAR SURFACES :.